
Teljes izraelita szakácskönyv
Írta: özvegy Marie Kauders
A hagyományos zsidó konyhának ez az alapműve először 1885-ben, majd a hatalmas sikerre való tekintettel 1890-ben "lényegesen bővített és javított" változatban jelent meg Prágában. Mint minden jó szakácskönyv, ez is nagy szellemi kaland, egy régi kor és kultúra tükre. Az olvasó a 767 receptet böngészve nemcsak az ortodox konyha szigorú előírásaival, hanem e szabályok és a közép-európai gasztronómia összebékítésének hajdani trükkjeivel, különleges ételkészítési eljárásokkal, ünnepi étrendekkel, szokásokkal, áldásokkal is megismerkedhet.
Információk
Személyes átvétel:
11137 BUDAPEST, ÚJPESTI RAKPART 1. • ZSILIP KULTURÁLIS KÖZPONT, mely minden zsidó és magyar ünnepen zárva tart.
Az átvétel előtt mindenképpen telefonos egyeztetés szükséges (36-30-098-0271).3 000Ft
- Cikkszám: k68